NavMenu

Spasimo hranu - Nacionalni dan davanja u Lidlu

Izvor: eKapija+ Petak, 08.10.2021. 15:15
Komentari
Podeli
(Foto: Lidl Srbija)
U susret Nacionalnom danu davanja koji se obeležava 9. oktobra, kompanija Lidl Srbija poziva sve svoje potrošače da se priključe kampanji "Spasimo hranu, spasimo humanost" i akciji prikupljanja hrane za one kojima je ona najpotrebnija. Tokom vikenda, 9. i 10. oktobra, u odabranim prodavnicama Lidla u Šapcu, Zaječaru, Kragujevcu, Nišu, Novom Sadu i Beogradu, svi potrošači koji budu želeli da podrže ovu akciju i doniraju hranu moći će da kupe namirnice i ostave ih na označeno mesto iza kasa. Na kraju vikenda, sve prikupljene namirnice preuzeće organizacije Crveni krst, Banka hrane, Humano srce Šapca, Federacija banaka hrane Srbije i SOS Dečija sela Srbija i biće iskorišćena za pomoć njihovim korisnicima.

- Pozivamo potrošače da se priključe obeležavanju Nacionalnog dana davanja učešćem u ovoj akciji i da na jednostavan način pruže podršku ljudima kojima je potrebna pomoć. Čak i najmanja pomoć puno znači, posebno kada dolazi od srca. Dodatno, pored donacija potrošača, Lidl će obezbediti one namirnice koje budu nedostajale za pravljenje izbalansiranih paketa hrane - izjavila je Martina Petrović, rukovodilac Korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

Gradovi i Lidl prodavnice u kojima će, tokom 9. i 10. oktobra, biti moguće kupiti i donirati hranu su:
• Beograd: Kneza Višeslava 61V i Tošin bunar 41
• Novi Sad: Futoški put 48 i Bulevar vojvode Stepe 2
• Niš: Vizantijski bulevar 47 i Blagoja Parovića 1B
• Kragujevac: Kraljevačkog bataljona 42A
• Zaječar: Čupićeva ulica 10A
• Šabac: Vojvode Janka Stojićevića 1

Ukoliko, pak, niste u mogućnosti da posetite naznačene Lidl prodavnice, a želite da doprinesete akciji, možete to učiniti i putem sajta www.spasimohranu.rs i to donacijom sredstava za kupovinu hrane koja će se u vidu paketa, kroz partnerske organizacije dostaviti ugroženim licima, 16. oktobra, na Međunarodni dan hrane.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.