NavMenu

Air Serbia pojačava saobraćaj ka zapadu - Nove avio linije do Hanovera, Nirnberga, Salcburga

Izvor: eKapija Petak, 28.01.2022. 10:28
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Air Serbia/Luka Filipović)Ilustracija
Air Serbia nastavlja sa snažnom ekspanzijom svoje mreže, uspostavljanjem direktnih redovnih letova iz Beograda ka dve destinacije u Nemačkoj - Hanoveru od 3. juna i Nirnbergu od 6. juna, kao i letova ka Salcburgu u Austriji od 7. juna.

Uz najavljeno proširenje mreže, srpski nacionalni avio-prevoznik će saobraćati do čak osam destinacija u Nemačkoj - Berlina, Frankfurta, Štutgarta, Diseldorfa, Nirnberga i Hanovera iz Beograda, kao i Frankfurt Hana i Kelna iz Niša, čime ova država postaje tržište sa najvećim brojem destinacija Er Srbije.

- Istorijski gledano, nemačko tržište je uvek bilo od velikog značaja za našu avio-kompaniju. Uspostavljanjem linija ka Hanoveru i Nirnbergu, Air Serbia će dodatno ojačati svoju poziciju u Nemačkoj, povećati prisustvo u toj zemlji i dopuniti postojeću uslugu. S druge strane, uvođenje letova za Salcburg potvrđuje našu posvećenost jačanju vazdušne veze između Srbije i Austrije, koja predstavlja značajno tržište za našu zemlju zbog brojne srpske dijaspore, ali i pruža odlične mogućnosti za odmor i skijanje - izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja u Er Srbiji.

Srpski nacionalni avio-prevoznik će između Beograda i Hanovera saobraćati tri puta nedeljno tokom letnje sezone i dva puta nedeljno po zimskom redu letenja. Letovi Er Srbije do Nirnberga će se obavljati dva puta nedeljno tokom cele godine. Er Srbija će do Salcburga, svoje druge destinacije u Austriji, saobraćati tri puta nedeljno tokom leta, odnosno dva puta nedeljno tokom zime.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.