NavMenu

Sremska kobasicijada 8. februara u Šidu

Izvor: eKapija Četvrtak, 16.01.2025. 14:03
Komentari
Podeli
(Foto: gresei/shutterstock.com)
Udruženje "Sremska svinjokolja i kobasicijada" iz Šida organizuje tradicionalnu gastronomsko privrednu manifestaciju 28. Sremsku kobasicijadu u Šidu koja će biti održana u subotu, 8. februara 2025. godine, u Slovačkom domu u Šidu.

Centralni događaj biće takmičenje, odnosno javno(edukativno) ocenjivanje suvih sremskih fermentisanih kobasica, od ove godine u tri kategorije: Sremska Kobasica, Međunarodna Kobasica i Kulenova seka. Komisija će 8. februara od 12 do 18 časova ocenjivati uzorke, u Sali Slovačkog doma. Tom prilikom komisija će svaki uzorak prezentovati publici.

Suve Kobasice (1 par) mogu se predati u Slovačkom domu u Šidu od srede 5. februara 2025. do petka – 07. februara – od 16 do 22 časa, i u subotu – 8. februara – od 8 do 11 časova.

U večernjim satima 8. februara od 19h, biće organizovana svečana večera uz tamburaški orkestar "Sremska Banda", u Velikoj Sali Slovačkog doma sa proglašenjem pobednika i dodelom nagrada, cena ulaznice za večeru je 1500 rsd.


Svi koji predaju uzorak Suve kobasice na tamičenje (1 par), imaju besplatnu ulaznicu za večeru.

Svoje mesto za večeru možete rezervisati preko facebook profila "Sremska Kobasicijada" ili putem telefona na broj: 0640471379 (Svaki dan od 18h do 22h).

Sve ostale informacije možete dobiti na telefon: 063 721 39 76, Miroslav Kukučka Predsednik Organizacionog odbora manifestacije.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.