NavMenu

Naučite da kuvate onlajn!

Izvor: Vino & fino Sreda, 09.04.2025. 11:48
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Becca Tapert)
Ove godine najpoznatija beogradska škola kuvanja Il Primo slavi 15 godina postojanja. Povodom toga, osnivač škole, "food" bloger i kuvar Slobodan Radeta, na Instagramu popularan kao Umami šegrt, upravo je pustio u rad novu platformu za onlajn kuvanje. Kako kaže, to je nešto kao srpski Netflix za kuvanje - na adresi online.skolakuvanja.com.

Platforma je laka za snalaženje, snimci su profesionalno urađeni, sa četiri kamere i iz svih uglova, i što je bitno, može da se gleda kad god poželite. Kursevi uživo u školi Il Primo se i dalje održavaju po planu, a ovo je samo novi dodatni program škole.

- Škola radi normalno, a putem platforme pokušaćemo da dovedemo školu kuvanja u svaku kuću - kaže Radeta.

Platforma za onlajn kuvanje funkcioniše putem mesečne pretplate za koju korisnici dobijaju kompletan pristup video receptima i kulinarskim lekcijama, i jednom mesečno, priliku da kuvaju uživo sa Radetom na Zoom-u.

Snimljeno je već četrdesetak lekcija koje će se nadograđivati novim video receptima svakog meseca, a sve je lepo organizovano po odeljcima: osnove kuvanja za početnike, brzi recepti do 15 minuta, specijaliteti klasičnih kuhinja - za sada su tu srpska, italijanska i francuska, obrada mesa i salate i prilozi. Video lekcije u proseku traju oko dvadesetak minuta i napravljene su u realnom vremenu - zapravo, traju onoliko koliko traje kuvanje.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.