NavMenu

Otvoren Humanitarni fond "Novi Život" - Stefan Milivojević

Izvor: eKapija Ponedeljak, 01.04.2024. 13:05
Komentari
Podeli
(Foto: TELOK)
Od danas, 1. aprila 2024. godine, počeo je sa radom humanitarni fond "Novi Život" – Stefan Milivojević za pomoć deci i odraslima, koji je zvanično osnovan u januaru.

Trenutno na platformi Humanitarnog fonda sredstva mogu donirati svi - karticom, uplatom na račun, PayPal-om, ali i doniranjem u kripto valutama, što je za moj tim bio veliki poduhvat, ali smo od samog starta želeli da omogućimo svim donatorima da mogu donirati na sve moguće načine, saopštio je Stefan Milivojević, osnivač Humanitarnog fonda "Novi Život" – Stefan Milivojević i predsednik TELOK-a, nevladine neprofitne organizacije sa širokom spektrom ciljeva i delovanja iz oblasti kulture, umetnosti i humanitarnog rada.

Milivojević je naveo da je Fond trenutno u procesu dobijanja humanitarnog SMS broja od mobilnih operatera, a aktivno radi i na pokrivanju banke humanosti i postavljanju humanitarnih kutija širom Srbije.

On je pozvao sve zainteresovane koji žele da dozvole Fondu postavljanje humanitarnih kutija u svoj objekat, da se jave putem imejl adrese: fond@novizivot.rs



Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.