Vratio se na dedovinu i otpočeo uspešan biznis
Ilustracija (Foto: Diego San/Unsplash.com)

Iako je radio i kao supervizor na gradilištima širom sveta, Igor se vratio u rodni grad i u selu svojih predaka, Izvoru kod Pirota, otvorio malu farmu svinja.
- Posao jeste težak, naročito u početku, ali ništa nije lepše nego biti sam svoj gazda, a potražnja za kvalitetnom hranom je ogromna, i taj trend će biti takav da će sve više rasti, pa će i cene kvalitetne hrane biti sve više i više. Nije mi bio cilj da idem na veliki broj svinja kao na velikim farmama, već da što je pre moguće zaokružim proces, što sam i uspeo i sada imam i vrhunske prerađevine za kojima je već sada tražnja tako velika da ni izdaleka ne mogu da je zadovoljim - kaže ovaj preduzimljivi Piroćanac i dodaje da je to pravi recept i da se proizvođači i odgajivači izbore sa niskim otkupnim cenama.
Igor kaže da se mladi ljudi u Pirotu polako okreću proizvodnji hrane, ima dosta mladih koji proizvode recimo vrhunske rakije, vina, što svakako raduje, jer kroz povezivanje mladih proizvođača, koji prate trendove, koriste moderne kanale marketinga i udružuju svoje snage, može cela stočarska grana u Pirotu da se oživi.
Drevni recept za uspeh pod motom "u se i u svoje kljuse", danas u eri veštačke inteligencije i IT tehnologija čini se aktuelnijim nego ikada, ali, kako kaže Igor, upravo u proizvodnji hrane, uspeh je gotovo zagarantovan, posebno ako se održava visok kvalitet.
Tagovi:
Igor Veselinović
Iicor
svinje
uzgoj svinja
farma svinja Pirot
proizvodnja mesa
proizvodnja hrane
Komentari
Vaš komentar
Rubrike za dalje čitanje
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.
Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno,
uz konsultacije sa našim ekspertima.